Back at school

För en dag.. Härligt det , nej men var faktiskt en otroligt nödvändig skoldag fick nämligen göra en mattekomplettering och det gick ju bra! Sedan bar det av hem till Gunhild för mys och as god lunch! Jorå så livet rullar på även fast det är tisdag och hela veckan fortfarande ligger framför en.

Nu är jag iaf på bussen hem och ska börja med kvällsmat.. Gör man annat än äta?? Tror icke det och jag älskar å äta så njuuuutningsbart eller?? Hihi har ni aptit eller är nu töntar som tror man blir fet av mat? Onödigt , jag älskar mat och röra på mig vilket verkar var en bra blandning.. Men har inte alltid varit så men den historien väntar jag lite med och berätta vill att ni ska lära känna nuvarande och den riktiga Julia och sen lära känna den jag en gång var..

Med denna mysterik säger adjö tillsvidare.

Good nighty dear lovely

Nu myser jag och mig själv i sängen och kollat How i met your mother , sedan ska jag försöka läsa lite har världens bästa bok!!!k2 på liv och död , heter den AS BRA!! Min dröm är att bergvandra ska börja lite lätt nu i sommar om jag hinner sedan ska jag också försöka hindra klättra lite!
Sedan är målet att åka utomlands och beegvandra och kanske test bergsklättring! Coolt ha? Ohyes är sjukt laddad hihi sen får vi se om det blir av eller ej men ser set lite som nyårslöfte/dröm!

Har ni några häftiga nyårslöften?? Tell me please ;) god natt påre

Men nu är jag lugn

Ja jag lugnade ner mig ganska fort efter gårdagens aggro.. Skönt de hehe

D dagen alltså dagen då jag har slungat och klippt av håret eller jag har ej gjort det själv utan fick hjälp av frisören men på mitt hår haha. Är nöjd tror jag känslorna är så blandade efter dessa händelser.. Vi får se hur man mår imorgon när jag vaknar haha kanske får hjärtstillestånd av rädsla eller så kanske jag blir glad.. Vi får se hur detta slutar.. Funtar på att ta kort på håret men vi får se

Tja tja

Alltid arg

Jag är alltid arg.. Hehe gjorde om aldrig nöjd låten till en Julia remix haha.. Men seriöst jag börjar blir skraj att jag har en växande adhd! Hur kollar man sånt.. Dagens damp var på bussen , jag sprang fan det snabbaste jag kunde han har ej stängt dörren när jag är två cm ifrån och STÄNGER jag knackar på dörren för att gubbjäveln skull öppna..gör han det??? ICKE fyfan han bah körde iväg !!!!! Började typ böla för mitt agro och trötthet efter träning .. Men tur för bajs att nästa buss gick samtidigt nästan.. Blaja säger jag bara.. Så tro nu inte att jag tänker skriva mer för idag NO.

Ny ska jag sitta och älta min agro här på bussen TJA

Today eller imorgon

Hehe imorgon måndag är det dags för mig och slinga och klippa av håret he.. Inte nervös alls.. Eller? Hatar att trixa med håret men just nu ser det för tokigt ut och kan inte bli värre jovisst så äre!

Som ni kanske har märkt så har jag jobbat nu i helgen och är LEDIG imorgon otroligt skönt å få vila lite!! Slutar om cirka 2,5h ska bli skönt ska skynda mig hem och sen in till stan för träning! Yeah yeah det är min söndag det !

Ha det så fint

Have you met

My stomach? No okey .. Hatar den idag och jag tänker prata om det för det verkar ju vara populärt att skriva om sitt bajs på bloggar haha. För min del var det ej mkt som ville komma ut men troligtvis för att jag åt mer godis än mat igår kväll.. På nåt sätt lyckas jag alltid med det och då ger magen igen på det grymmaste sättet usch uppblåst yeah !

Men tränade iaf igår as kul och det var så kul att träffa alla kära vänner och alla andra glads motionärer också!! Lyckan var gjord liksom jao! Haha men nu äre jobba som gäller och det är till nästan kväller haha ..

Ha det pussi puss

Thank god

För bloggen!! Enda stället jag faktiskt vågar säga vad jag tycker nu ni nu ska jag av agrosera mig!!

En äcklig människa som är VUXEN har betett sig som en jävla koblaja och jag kan inget göra för den är sick!! Gadatt ihop sig med alla vänner så fort och kommit på nåt jävla rykte om en person som inte stämmer?! Varför gör man sådant?? Är man avundsjuk eller är man allmänt psyko?? Jag blir iaf jävligt rädd för sådana personer!! Typ såna som blir mördare .. Jag är aaaarg men bara inne i huvudet och här vågar inre agera jag är to weak hatart!!

Detta är en väldigt retucerad version och kanske inte låter allt för hemsk men den riktiga versionen är otroligt skrämmande och jag blir så ledsen för min kära vän som får stå ut med detta tur att det finns riktiga vänner här i världen som inte blir manipulerade av massa skit snack utan håller sig till verkligheten!

Tack och hej fucking leverpastej! Nu ska jag träna ur all agro bajs hehe

Glömskhet.

nu ska jag berätta världens mest irriterande och läskighet med glömskan!! sist jag tränade var jag på ett intensiv jympa pass! Och under balansstyrkan så var det en låt som jag tyckte var så otroligt bra..Så jag försökte memorera det dom sjöng.. gick ju bra tills typ efter den låten så kom en ny och en ny till och det var borta där pepparn växer.. Men sen så vaknar jag nu klockan 5 på morgonen och helt plötsligt kommer ihåg det orden jag memorerat och tänker att jag skriver ner det..men innan den tanken slagit mig somnar jag om och vaknar och allt är helt borta!! Sjukt skrämmande.. HAHA aja nu tillbaks till dagsplanering hehe. Vi höres.

LEDIGHET

Ledighet underbart!!! Och för att toppa visar de "kangaroo Jack" på tv!! Snacka om att jag har å göra!

Dagen kan komma att se ut såhär; promenad med vovve , duscha/bada lite hemma spa kanske, äta kanske baka eller åka in till stan och kolla lite efter träningskläder! Jodå å det jag ej hinner idag får hinnas imörgen!

Nej nu back to movie time! Vi höres

Jobba till kväller

God dag god morgon och kanske god kväll...

Om cirkus en timme ska jag be at job! Just nu känns det jobbigt så skönt å gå hemma och fixa .. Men imorgon är det ledighet som gäller hua vad underbart!

Nu lunch kanske skriver senare vi får se tja tja

Guldbaggegalan

  • Härligt och se nåt annat än serier...haha .
  • Ja jag har ett beroende att bli beroende av serier.. just nu är jag beroende av "how i met your mother" ..innan de var de scrubs innan de vänner , SATC, that 70's show .. Yeah you name it. Vet ej varför detta hände just mig men man har iaf alltid nåt att glo på hihi.
  • Dagen har varit bra. jobbet gick ganska segt inte så mkt å göra.. ska bli skönt med kvällspass imorgon som sagt få sova lite längre .. Men längtar tills ons tors THEN I'M FREE . Ledig två dagar! hur skönt??obeskrivligt skönt .
  • NEJ nu back to guldisbaggis galan haha! OJ helt plötsligt fick jag en härlig flashback från när jag och sistra mi var på Rhodos.. Vi hade så skönt!! Aja den historien kan vi ta en annan dag.. Nu sova/titta tv

Uttråkad

Rast i last

Jaha då är man nu lovad en timmes rast här på praktiken... Tråkigt finns nada att göra , men ska sitta och vila mina arma muskler från gårdagens träning.

Träningen gick bra och hur kul som helst MEN sjukt svettigt må jag säga.

Men vet ni vad jag har endast 4h å 20 min kvar på dagens pass... Imorgon äre kvällspass som gäll om det nu säger er nåt... Men sen ons och tors är det lediiiigt och det är ju inte fel hehe.

Aja ska återgå till rast nu heja mig

Snart lunch

Snart lunch som det sades i rubriken! Ska bli mega gött ;)

Dagen har flugit förbi och jag har endast gått ut med hunden och kollat på tv (tummen upp) hehe snacka om händelserik dag so far.. Men ikväller blir det iaf träning med syster och vän kommer dö har redan världens träningsvärk men mys det ju hihi.

Nej ursäkta för ointressant fakta nu ska jag göra lunch , köttfärsbiff och pasta gött! Viktigt att äta extra ordentligt innan träning, det hoppas jag alla förstår hoho.

Have a gröjt day

Some pictures

 

 

Detta med..

Jo det här med bloggande? Ja nu har jag gjort en ny blogg..IGEN. Jag borde ge upp men nu har jag satt upp ett nytt mål SO listen up!
Jag ska då verkligen INTE försöka blogga varje dag. Utan jag ska satsa på nån gång i veckan till och med varanan kanske? Varför? Jo för att jag är inte som alla andra NO LIFERS som har tid att skriva varje dag.. Nej jag har faktiskt ganska fullt upp i mitt liv , vilket resulterar i att jag aldrig skulle hinna eller ens orka lägga tid till att skriva varje dag. Hade bloggande varit mitt jobb sure då hade jag ju inte haft nåt annat val men nu är jag inte bunden till nåt .. Därför tänker jag skriva när jag känner för det eller när jag bara har tid helt enkelt. Låter det ok? Eller borde jag ge upp bloggandet totalt? Nej jag behöver en blogg så jag kan få skriva av mig ibland.
Det var målet med denna blogg hehe. Vaknade iaf 6 på en ledig söndags morgon! Varför? Har inte en blekaste.. Men det positiva är att tv4 visar gamla scooby doo avsnitt, väldigt nostalgiskt och mysigt! Älskar att ta det lugnt och mysa och äta super frukostar..Finns inget bättre! Jag ska också försöka lägga upp lite bilder ibland. Men får se hur det blir med det ..Ska inte sätta upp några måsten utan en ostressande blogg som jag kan skriva av mig på då jag känner fört! Awesome.
Nu ska jag titta vidare på scooby så får vi se när jag skriver next time.
tjarrå

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0