Häääärliga

Bilder från promenaden i förmiddags!!

Hahahaha..Börjar känna mig hungrig/trött.. Lite uttråkad åsså, men syster åker iaf från estocolmo så ej många timmar kvar.

Fredags+lördagsmys!

Goddager.. Kom precis hem ifrån en promis med challe!! Men galet väder det har varit!! Snö och nu sol och snö borta nästan..

Igår så köpte jag å Gunhild godis och gjorde super god mat! Drack vin gjorde vi också!! Foot of afrikas vita vin, det var mkt gott med lite citron i så vart det heeeelt otroligt gott!!
Och kollade på SATC , var så otroligt längesen å vad jag har saknat det !! Så himla härlig serie!!

Idag iaf så har jag bara tagit det lugnt, varit å handlat städat och varit ute på promenad och nu sitter jag å kollar på SATC igen medans jag målat naglarnn(och med ett glas citronvatten)
Senare kommer syster hem från kryssning med förhoppningsvis en del godis och annat trevligt då jag i gentjänst ska baka pizza med godaste påläggen kanske kan lägga upp bild när den är klar hihi.

Nej nu ska jag glo på tvn igen hejåhå

Fel eller rätt buss

Får väl se vilken jag råkade sätta mig på ååååh klantarsel eller what?! Alla kollar väl vad det står på bussen innan man kliver på haha..

Aja äre fredag så äre liksom.. Åh det verkar som jag sitter på RÄTT haha YES

Sov hos syster igår efter träningen, mkt skönt annars kommer jag hem typ ja set iaf.. Vi köpte vanilj kesella och en massa bär denna torsdag igen.. Mkt gott.. Sov man gott sen med proppfull mage!
Idag äre iaf skola nu (som vanligt) och sen köpa godis och göra god mat med bästis!! Syster åker iväg på kryssning så jag är då hundvakt åt bananen(Charlie) gulleponken!!
Träningen igår, gick bra.. Men ganska tungt , boxen var jobbig för benen så sen vart man ännu as tröttare i benen ohyes.. Helt skakig var man iaf.
Aaa just har idrott idag.. Nice haha kommer nog kännas en del. Syns iaf att jag var på box igår, massa blåmärken på armarna efter kuddarna/ ni vet brännsår typ mkt trevligt hehe.

Stör mig lite på min konstiga svenska jag skriver med här på bloggen.. Men ni får helt enkelt ha överseende med det om ni vill läsa mig blogg! Nu skola HÖRS

Projektarbete is king?

Var på projektarbetet idag!! Det var kul fan, min grupp å ja har bästa idéen kommer bli väldigt bra! Vill inte riktigt berätta än men kanske efter nästa gång vi har!

Nu är jag iaf på bussen(ovanligt?!)påväg till syster, vi ska käka lite och ladda inför träningen!

Annars så var dagen bra å imorgon är det äntligen FREDAG hihi!! Sköööönt AH yeah.. Får se hur träningen går sen.. Känner mig inte super laddad förtillfället men det kommer väle.. Efter god mat m.m hur laddar ni för träning(om ni tränar vill säga) kul å höra från fler människor..

Nåt annat jag tycker är väldigt intressant är vad folk äter till frukost/middag m.m typ se bilder och jämföra! Kanske nåt man kan inför à här på bloggen.. Om nån är intresserad att skicka bild!

Nu ska jag ägna mig åt att BUSSA haha

Torsdag+ träna

Ohyes idag äre träning som står på schemat hehe, mkt trevligt! Blir vanliga torsdag träningen! Box+spinning.. Men kan komma att bli lite jobbigt.. Verkar nämligen ha fått min period.. Om jag ej har fått den blir jag otroligt rädd alltså för BLODET hahahahaha ni tjejor vet vad jag snackar om.. Hoppas jag iaf är inte så jäkla fräscht att spinna med lingondropp men KUL å träna ändå!

Nu äre iaf skola som gäll och det blir väl som vanligt kan jag tro, inte så mkt nytt förutom att jag äntligen ska få vara med på projektarbetet !! Vad man nu gör då.. Hehe ni och både jag får se sen om jag uppdaterat lite senare.

Har blivit jättetrött på morgnarna, kommer ni ihåg att jag VARJE dag vaknade vid sex av mig själv!! Ute nu kan jag säga.. Vill typ döda väckarklockshelvetet varje jävla morgon! Haha åh skönt det ska bli med ledighet!! Helt sjuuuukt underbart skare bli och en massa godis såklart och go mat!!

Jaja nu tillbaks till pep musik så man klarar denna dag med.. Hehe pussis

Hängt med döingar

Är nyss påstigen på bussen efter besök hos patologen.. Det var trevligt, egentligen inget speciellt. Hade ju ritat upp världens bild av typ förmultnas hud och ja typ att den döde skulle röra på sig i graven(stort frågetecken på rörelse frågan HAHA?!) ja man tänkte sig skräckfilm scenarion med äcklig doft och kast spya på stackarn.. Men såg ut som en vanlig människa lite tynre och lite genomskinligare hud. Men själva faktan var SJUKT intressant var så mkt som lät så coolt med alla processer och hur dom sker och vad som sker med kroppen ex vad som händer med blodet och hur det syns (alltså likfläckar). Ja svårt att förklara men mkt intressant helt enkelt!
Sen fick vi gå in i frysrummet och fick se lite fler krippar(som låg i som påsar) inklusive spädbarn.. Mkt hemskt men naturligt händelse men så stilla liksom.. Jätte knasigt man fattar liksom inte, samtidigt as ballt hur allt funkar.

Själva skolan var också bra! Gjorde nästan klart ett arbete och skrev provet:( får se hur det gick UÄK .. Skrev på allt men det var jäkligt luddigt allting jaja endast mig själv å beskylla FY JULIA!

Nu ska jag hem å ääääta as hungrig! Sen imorgon blir det å träna!! Sen på fredag blir mys med bästis!!! Grymt EJ LÅNGT KVAR TILL LEDIGHET NU!! För alla er som är ledig till påsk vill säga

Aja pussss nu ska jag å bandit mysa tsm!

Wednesday, onsdag och ja spanskan var visst gone

Japp jag gick spanska på högstadiet.. De ni, jag gick ut med VG vet ej hur detta gick till men dock sitter inget kvar.. Var ju i Barcelona förra sommaren.. Det gick inte ens bra med engelskan då.. Jag suger på språk och då menar jag svenska också.. Misslyckad HEJHEJ

Iallafall sorry för tråkig uppdatering igår.. Men så är det ibland hände inte direkt mkt heller..
Men iaf så körde jag mamma och pappa till k-rauta där dom skulle köpa en SAUNA till stugan otroligt nice må jag säga kommer bli perfa liksom ;) sen körde vi(jag körde fortfarande) hem och åkte mysigaste vägen hem.. Dock den guppigaste och håligaste vägen.. Knappt så bastuaggregatet höll HAHA smarta familjen liksom.. Sen blev det lite familjedyspiter och jag lämnade huset och gick en promenix.. Så skönt när det är ljust ute as länge liksom! Å heller inte så kallt. Sen kom jag på vid nio tiden att jag banne mig har prov idag OHYES i etik.. Skummaste provet allt är as knas man måste typ röka på för att förstå jao yes vi får la se hur detta går.. Skit antar jag.

Aja iaf är halva veckan snart gjorde och helg och lov är välkommen efter friiiiday. D-dagens schema ser ut som så. Skola prov och studiebesök på.... PATOLOGEN hur ballt?? As ballt kommer säkert drömma massa marddrömmar men så det ska vara hähä! Åh längtar, ni får uppdatering om hur detta besök var senare!!

Hejåhå mina fjån

Let the sunshine in

Guten morgen my dearest friends!
Allt bra?? Gooodie, sovit gott?? Har iaf jag , sov som en liten prinsessa och ville döda väckarklockan när den ringde.. Vilket ej har hänt sen urtiden.. Knasigt undrar om det är fel på mig eller nånting.. Iofs har jag vetat länge att nåt inte står helt rätt upp i skallen på mig hähä ..

Jaja idag äre skolan som står på schemat vilket känns inte sådär jätte roligt men slutar jag halv fem.. Vilket INTE ALLS är nå roligt.. Men hallå när ska man bli vuxen och inse att skolan är lätt mkt lättare än att jobba?? Aldrig!! Jag kommer aldrig bli vuxen,jag kommer för-all-tid tycka att fisar och bajs är det roooooligaste som finns! Låter lovande va??

Har iaf turen att ha matte idag .. Jo jag hatar matte men ända sättet för mig att jobba matte ordentligt är om jag jobbar i skolan med det.. Och jag har svenska också vilket betyder dubbelt upp med UÄK måste skriva på talet inför bajs nationella BLÖÖÖÖ.. Åh bajskorv

Jaja vi kanske hörs senare om jag överlever hejåhå fort ska de gå..

Innan jag gör en massa annat

Eller somnar haha.. Så vill jag iaf slänga in ett litet inlägg.. Inget viktigt att förtälja utan bara uppdatera om att jag lever och inte bara har suttit o glott på data eller tv hela långa dagen.. Har banne mig varit relativt aktiv hela dagen, men med en liten nypa samt pga av känsla av sömnlös natt.

Har iaf gjort lite arbeten som jag ej gjort klart/ rättat vilket kändes bra .. Även fast det är en massa kvar att fixa.. Stressmoment om något? Japp, sen gav jag upp å åt lunch för att sedan samla energi för en långpromenad med vovve (jag när jag säger långpromenad menar jag det verkligen, måste vägen jag gick idag den var 9,67km och hade säkert blivit jämn om jag började mäta tidigare) men det var mkt skönt! Hade lite tur att få en timme med som iaf UNDERBART, det var också 13 grader ute och jag hade definitivt klätt på mig WAY to much.. Bra där , tack så mkt hähä..resten av dagen har gått åt till såsom laga kvällsmat vilket bestod av korvstroganoff och ris.
Sedan vare dags att gå igenom liten kontrollcheck innan körning(inför uppkörning) gick ok var relativt logiskt men ändå inte.. Sen pluggade jag vääääldigt lite teori men det var ju mer än bag någonsin gjort innan .. Haha ibland är man allt knasig.. Men sån är jag .. Nu laddar jag för en helt nattssömn och vaknar till en god morgon.. Förhoppningsvis god frukost vilket det brukar vara om det ej är fel på mina kära smaklökar.. Vi får se mina kära vänner kanske jag vaknar upp av att jag blivit upptinad och året är 2113 och nån snygg framtidsman står utanför och blir completly in love with me och vi gifter oss lyckligt .. Den som lever får se

Godnatt käraste vänner

Morgon morning och allt där med

Sitter och kollar på hm hemsidan.. Det skulle jag inte göra.. Har nämligen fyllt en del i korgen och ALLT det jag valt vill jag verkligen HA baaaajs.. Vill ha nu.. Kanske jag å mamma kan kolla lite hähä.. Beställa lite.. Spendera lite(mkt) HAHA sämst

D-dagen.. Får se vad som sker och där med alltså Inge bestämt.. Orkar inte ens planera nåt.. Sov så sjukt dåligt inatt och får för mig att min familj hade samma problem.. Jaja sak samma

Har käkat mys frukost med mammsen och snart ska jag börja ta dag i dagen även fast det är med motvilja.. Hur kan man vara så lat vissa dagar?? Uääääk

Aja bara härda ut denna vecka för att sedan kunna ta LOV, bara tisdag ons tors och fre sedan påsklov fyfan vad underbart!! Ska verkligen bli bajs skönt.. Nej nu jävlar måste jag göra nåt annat innan jag gråter över hms jävla kläder!

Hejåhå

I'm in a bad move

Åh vad jag hatar honom just nu.. Så jävla typiskt.. Jag ska banne mig inte vara social nu.. ÅKEJ DET GÖR EJ SAKEN BÄTTRE.. Men fan det känns sjukt mkt bättre att dissa och vara omogen mot honom än låta han vinna detta.. Ibland VÄLDIGT oofta så vinner jag i att vara en bitch

Haha okej jag överdriver liten men är man inte en riktigt bloggar dårå ;)

Bra bra dåligt

Har haft skönaste dagen! Eller typ iaf började med frulle och sedan köra in och köpa nytt våffeljärn och åt sedan godaste våfflorna!

Sedan skicka syster sms å fråga om en sväng till gränby innan träningen och kolla lite å det gjorde vi!!

Sedan bar de av mot träningen och ÄNTLIGEN hade Magnus!! Åh älskade intensivjympa så JÄKLA kul!! Wiiiee
Sedan åkte jag hem med motvilja haha, här hemma väntade iaf god hembakad pizza och sedan glass med bär!! Åt ett kilo glass tror jag mkt gott!

Sedan hände dagens dåliga vilket är WAY to personal för att hamna här på bloggen.. Får se vad som skall ske i framtiden men som jag allt oftar brukar säga 'den som lever får se'

Nu ska jag börjar göra mig redo för sängen.. Även fast jag är ledig imorgon,, hmm undrar vad som sker imorgon jag vet vad jag vill men jag har svårt att ta mig i kragen till det.. Jag är en tönt

Hejåhå godnatt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_195550904.jpg" class="image">

Chocktillstånd

När jag såg att det faktiskt fanns sötnötar som läste min blogg.. Hihi hade 21 kommentarer på ett inlägg!! Blev otroligt glad på nåt knasigt vis hehe..

Har alla haft en solig helg eller?? Jag önskade nu att jag ätit godis någon dag.. Iofs så är det helg imorgon också men får se om jag hinner.. Kommer alltid på så mkt annat att göra.

Ligger och kollar på oc och tänker å försöker ställa in mig till nya tiden som sker inom någon timme hihi äntligen SOMMARTID!! Åh lååååånga dagar underbart eller vad säger ni!? Och snart är det påsk är ni lediga då?? Leta påskägg äta gott och allt vad man nu gör?? Men än är det ju fortfarande tid för att planera inför påsk haha.. Aja nu sova ;)

Hejåhå sleeeep

Såkallad beslutstångest

Åh har haft en mkt skön dag idag, först promenad i solen för att sedan luncha på stan i SOLen!! Sedan blev jag bjuden på middag hos bästis familj mkt mysigt!! Och nu på bussen hem..

Hade egentligen tänkt helt andra planer hade sagt till m att vi kunde ses idag.. Dock sa han då att han hade andra planer och ville ses igår istället men sen sa han att han kanske kunde ses ändå.. Men då tog jag det som att han skulle höra av sig då.. Vilket han ej gjorde.. Har dock ej varit inne på fb men har ju iaf mobilen med mig överallt.. Men har världens ångest nu att jag typ inte hörde av mig till honom å åkte hem istället känner mig dock väldigt ofräsch förtillfället Inge tuggummi eller liknande håret kaos kläder kaos Julia KAOS men kanske vill han ses imorgon.. Den som
Lever får se..

Ska iaf hem och ta en macka nu och kanske prata lite med föräldrarna mina .. Kanske skriva till m .. Jag borde skriva till honom men kommer bara må sämre då?? Åh vad är mitt problem.. Ända killen som vill träffa mig och jag dissar honom för att jag känner mig ofräsch.. Taskig BRUD.. Åh

Nu ska jag sjunka in i mina tankar tjarå

Hello saturday!

Idag lördag får vi se vad dagen har å ge?? Nåt trevligt vem vet? Nåt hemskt vem vet?? Som jag brukar säga, den som lever får se, hähä.

Åt otroligt god och lyxig ååå somrig mat igår. Grillad fläskfilé med klyftpotatis och en otroligt GOD sås made by ME! Jora jag kan ibland jag med.. Sedan kollade vi på skavlan SÅ OTROLIGT bra program!! Åh han är värsta filfen ju typ dreglar, iaf var Anja Pärsson där hon är ball! As ball verkligen! Men skönt att hon slutar nu ! Det är hon värd liksom!

Fan nyss sken solen som i öknen men nu har han gått å gömt sig i molnen BAJS VILL HA SOL!!!! :(

Nej nu måste jag nog försöka ta tag i dagen.. Även fast det känns jobbigt att hoppa ur finkostymen(alltså pyjamasen) HAHA HEJÅHÅ

Ensamt

Hatar min känsla/rädsla för att vara ensam..

Har idag varit i skolan, gått på stan tills nu med Gunhild.. Men på en gång jag går på bussen känner jag mig ensam/dum/äcklig/ful ja allt dåligt..känns liksom som att ingen vill umgås med mig.. Varför är det så? Eller är det egentligen sanningen att ingen vill vara med mig typ?? Usch och ingen kille är någonsin intresserad av mig.. Måste vara ful som stryk.. Bu å uäk på mig .. SÄMST OCH MISSLYCKAD.. Japp så känner jag mig rätt så ofta varför ?? Åh måste söka hjälp typ haha

Men en sak ni kanske inte visste är att jag är en ganska cool brud och älskar punk, skrikig rock m,m I LOVE IT! Mhmmm älskar allt med rock så äre

Dagen ; skola kul, hade gympa och vi gymmade det var jobbigt.. Sen så vare god lunch och sen staaaaan långa dagen och sedan goooo fika! Yeah you know it! Nu sitter jag på bussen hem.. Ska bli skönt att få hoppa i mjukiskläderna och äta mat!!

Juste köpte också de där svarta jeansen kenza tipsa om från carlings har spånat på dem länge nu och köpte dom!! Fy vale vad sköna byxor säger jag bara!! Helt underbart! ;)

Nej nu lyssna vidare kanske på bandit?! Var ett tag sen.. Synd dom spelar SAMMA musik hela tiden.. Hejåhå

God morgoning haha??!

Jasså jag börjar dagen eller börjar har varit uppe i två timmar, iaf med ett skratt är på bra humör! Är det vädret eller??

Igår iaf, så träna jag och syster och min bästis jess bästis och vår kusin, box och spinn!!! As kul! Boxades med gunfjild första gången hon körde !! Och hon bah körde å köööötade haha sjukt duktigt!! Gick bra för mig med! Box får man en
Så grym känsla när man kör liksom! Alla typ skriker och allt!! Grymt

Sen shoppade jag och syster lyx kvällsfika! Kesella vanilj massa bär och mackor! Satan vad gott! Viktigt att ladda på ordentligt efter träning!

Nu är jag på bussen till skola och vad dagen idag har att erbjuda är som så , engelska, idrott!! Och avslutas med psykologi! Awsuuuum hähä sen kanske det blir en stanrunda med gunfjild! Jaja

Smell you later !

Lycka eller inte?

Hm hade längtat efter att få gå på projektarbetet men när det äntligen är så får vi håla och slutar tidigare.. Åh sluta tidigt är ju iofs otroligt skönt hm hahaha, Aja resterande av klassen vart överlyckliga iaf.

Nu är jag på kära bussen.. Till syster för att ladda upp för go' träning awsuuum!
Vi blir värsta teamet, systers bästis och min bästis! Underbart heeeelt underbart!! Kommer boxa skiten ur oss.

Men HÖRNI vädret alltså?!?! Hur underbart fint kan det bli?? Sol och värme hade suttit fint med en glass nu men när ska man hinna med sånt, som kallas fritid?, huh? Hur får alla tid till att göra set jag gör på en vecka på EN DAG?! Hinner knappt med saker på lov vad gör jag för fel. Har kanske lite problem att förstå hur man ska prioritera saker hähä ;)

Aja nu sitta ute i solen om jag hinner! Ha't

Hallå där omprov...

Jääääääääääävla skit... Har precis skivit andragradsekvations prov och det gick nog.. Inte så bra. Har stressat så mkt att jag helt glömt att det var idag.. Tiden går så fort man går och tror att man har all tid i världen men ICKE då... Åh hade ju prov igår så la kanske mer tid till det och sen så bam fick jag ta konsekvenserna för detta prov igår KVÄLL innan jag somna.. Idag ska jag iaf belönas med att hinna träna box+ spinn och sen är det bara idag och imorgon sen helg ! Underbart men har självklart arbeten som jag borde ta tag i.. Om jag orkar åh .. Tur man har påsklov också då man kanske kan ta till plugg hjärnan?? Vi får la se..

Iaf mamma och jag gjorde kyckling ris och currysås SÅ GOTT!! Dog lite nästan haha.. Sen så gick vi promenad och mamma bokade rom resa till henne och far min i 25 årig bröllopspresent.. Lite avis blev man ju måst jag säge.. Hehe men de är dom helt klart värda!

Har Inge mer att förtälja förtillfället kan vara för att jag är helt gone i huvudet efter bajs provet.. Eller så är det mitt normala tillstånd vem vet ?? Jag vet ej dock HAHAHAHAH hejåhå

My way home

Man kan ju alltid börja på ett helt annat sätt än vad jag brukar göra.. Som nu är jag på bussen hem och det är ju inte sådär jätte glassig mening men egentligen är det nog ingen som bryr dig hähä...

Igår så var jag som sagt ute på mörker promenad HAHA ja det var mörkt och jag knallade på ändå och det fanns gatlyktor tills set helt plötsligt tog slut men true stories för alltid med sig en nypa spänning hähä.. Så är det

Dagen har gått extremt fort vad hände egentligen.. Blir lite rädd.. Börjar skolan bli roligare än ledighet(ohyes it's true). Det syndigaste i skolan idag var lägesrapporten om klassfesten.. Den blir ej av UÄK.. Aja men sen hade vi ju prov i intressanta ämnen.. Kan dock ej svara om det gick bra eller dåligt.. Jaja den som lever får se.. Helt enkelt

Nu ska jag koncentrera mig med grymmaste musiken i öronen! AH yeahh

Ödem- svullnade ben

Har innerligt försökt plugga KOL hjärtsvikt och astma.. Det har väl gått sådantdär.. Lite har fastnat iaf älskar verkligen hur intressant allting som har med vårdämnen att göra, ett bra kvitto på att man valt något rätt här i livet .. Älskar hur våran kropp fungerar att den nästan tänkt på allt! Fatta liksom hur allting fungerar.. Allting snurrar på så bra tills den dag kroppen har gjort sitt! Fatta att ett hjärta EN MUSKEL kan slå i hundra år! Fatta att hjärtat orkar pumpa på och syrsätta blodet hela tiden och hur hjärnan skickar en massa impulser för att styra och skydda oss HUR UNDERBART?! Man kan riktigt gosa ner sig i hur bra vi människor funkar!

Ni som funderar på att läsa omvårdnad GÖR DET!! Jag älskar det så sjukt mycket och man blir klok och ibland lite Lill gammal om man ej redan var det!!
Jag är avskräckt från saker ex röka aktivt skulle aldrig falla mig in speciellt inte nu när man läser om kol och att överdriva komsumetation av Alvedon och liknande preparat är extremt farligt och skadar levern så att den kan bli nerkos(död) och utan lever klara vi oss inte och då dör vi!! Så tänk på det innan ni överkonsumerar ibuprofen m,m

Nu ska jag sova med dessa tankar pusssss

Just spontanious

En liten spontanare här på eftermiddagen.. Sitter här och sväller efter god och AS lyckad pasta carbonara/gratäng mhmmmm så gott. Jag gjorde den och den smaka ljuvligt. Mätt är jag som man ska och allt känns bra är as trött i huvudet så ingen ide att ta tag i pluggandet innan en promenad med FRESH air och det ska jag göra ugefär nu så... Har ej tid med er just nu

Ha det

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_194781577.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_194781598.jpg" class="image">

Hell of a tuesday

Jao som jag alltid säger på dessa outhärdliga tisdagar!! Fyfan alltid så bajsigt otaggad på tisdagar.. Önska bara dom var lite kortare lite outhärdligare men icke!! Åker hem med bussen som går 16.28 (förhoppningsvis) uäk ohyes.. Aja nån dag måste ju vara värre än dom andra.. Det sjuka är att det är bara denna och nästa vecka sen äre dags för påsk.. Varför är man så klagande då?? Jadu tänk om man kunde få svar på't hähä.. Äsch för att pigga upp lite brukar ja ju iaf överleva tisdagar.. Hittills iaf ha.

Uäk hur ska man prioritera alla arbeten i skolan egentligen?? Hur ska man hinna allt jo jag vet svaret PLANERA men om man inte kan planera då?? Är det kört då .. Har nämligen prov imorgon och på torsdag och vet ej vilket jag ska lägga manken till mest ÅH ångest för alllllllt uäk, som jag skrev igår.. Får jag dissa sömn och satsa på skolan HAHAHAH känns lovande och ihållande bah? Njae inte riktigt ha!? Tsss

Igår , så körde jag lite bil, sålde lite new body(till studenten) och eh pluggade? Nej bajs.. Men läste iaf engelska boken innan jag somna så lite ros och JÄTTEMKT ris... Åh sämst

Nej nu bajs skola hejåhå

ställa klockan på 6.30

Har blivit som ett beroende beteende jag fått haha.. Vaknar oftast också innan klockan ringer HELT SJUKT?! Usch usch usch inte bra..

Skolan gick bra och fort!! Coolaste KOL drabbade gubbarna var och föreläste och man känner verkligen hur farligt det är att aktivt röka , men också att det inte är ofarligt med passivrökning!! Men självklart tycker jag att man kan unna sig några bloss på fester och så, bara man kan lova sig att hålla den nivån! Aldrig röka mer liksom! Mkt intressant och gulliga var dom iaf!!

Sedan hade jag också utvecklingssamtal med världens bästa handledare VAD SKULLE JAG göra utan henne!!
Gjorde individuellt val till sista året nästa termin och fick äntligen svar på mina förbannade frågor, har länge undrat om man behöver naturkunskap b för att kunna plugga till sjuksyrra men för att jag går omvårdnadsprogram så ersätter den naturkunskap b och jag ej behöver den för att bli syrra!! Så kan istället välja historia A och då också kunna läsa polis som jag har haft tankar kring!! EPIC!! Valde också alternativ medicin vilket ska bli intressant känner mig så himla nöjd med mina val nu!! Nu är jag värd att sova gott .. Men om jag ej börjar plugga imorgon är jag ej värd sömn NÅGONSIN!

Godnatt

Godmorgon måndag

Jasså jaha då var det måndag igen.. Härligt men snart mina kära vänner är det påsk och då är jag ledig!! En vecka plus lite andra dagar UNDERBART SÄGER JAG BAH!

Dagen till ära går jag i skolan ska ha utvecklingssamtal samt lyssna på föredrag om KOL det ska bli otroligt intressant må jag säga! Hell yeah, annars är the same same.. USCH ångest över hur mkt oklara inlämningsuppgifter jag har... ÅNGEST! Aja jag kommer iaf göra dom någon gång i hope..

Igår vare träning med syster som stod på schemat, det vart skivstång spinning, spinningdelen gick BAJS tungt men ändå skönt på något konstigt vis.. Sen så får jag hem och åt , duscha för att sedan sova och vakna idag där vi är nu..

Nu till skolan HEJÅHÅ

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_194567435.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_194567435.jpg" class="image">

BONNIE?

Hähä slog på tv:n här hemma hos syster.. Juste åkte hit imorse när jag ändå vaknade 6?! Så kunde jag vara hundvakt lite innan träning och få go lunch..men iaf när jag slog på tv:n så vare "Kim Possible"!!! SÅ jäkla bra, men BONNIE hon är ju värsta cool typ snygg för att vara tecknad PAGE frisyr och inte lååååååångt svallande hår! SÅ töntigt att tecknade filmer alltid ger b-rudarna LÅÅÅÅNGT svallande hår UÄÄÄCK.. Jag har page occch lövs it..Åkej förtillfället är min page lite to looong i bak och tråååkig men ska klippa det kortare till sommarn igen såå skööönt och stilrent ! AH YEAH
HAHAAHAHAHA nu ladda med kungen i djungeln HAHAHA DÖR

tråkigt

mm det är tråkigt.. Min blogg kommer verkligen inte bli uppdaterad mkt nu när appen inte funkar.. Det var liksom ända sättet att hålla igång skrivandet.. Typ när man satt på bussen,innan man skulle sova,i skolan m.m. MEN JÄVLA BLOGG.SE kan inte ens göra en fungerande APP SKÄMS PÅ ER!!! Den suger suger suger och har alltid gjort det. Å pga av detta kommer min blogg bli ännu sämre jag kanske till och med kommer glömma bort den TACK så mkt.
Annars så går jagh idag på den citronvatten kur + en massa annat surt varför? Jo för att jag är rädd att jag kommer få UVI! Mkt rädd därför håller jag på med konstigheter haha. Har också världens träningsvärk efter att jag och syster sprang 17km och nästan bara UPPFÖR .. min första springtur liksom HUR hårdträning som helst.. Har T.O.M knapprat i mig två ibuprofen för att kunna gå .. Men som man brukar säga är ända sättet att lindra träningsvärk att träna bort'en så det ska jag göra idag ..Det kommer gå käpprätt åt hääälvete.. Mhmmmmhmmmmhmm go mamamama..... HAHAHAH private jokeing lite här och lite där.. BTW??! Har ni hört den här as braiga låten:
Dada life- kick out the epic motherfucker
SÅ JÄVLA BRA.. Tack nisse för denna låt hehehe, ÅH 24 mars är det EPIC klassfest som gäller .. jag och gunhild ska sharea en vindunk och kanske vi skulle köra på fisherman också hehehe. LÄÄÄNGTAR ska gå även om jag får UVI haha tönt lirom! IDAG föresten har jag varit otroligt duktig! Har jobbat ca ett tal matte som tog cirkus 30min guess what? andragradsekvationer kan suga tomtens *** aaa sörni jag kan också svära .. SATAN haha äsch nu ladda med min kur och bra musiiiico hungrig är jag också säääs
#NowPlaying Dada Life – Kick Out The Epic Motherf**ker - Radio Edit on #Spotify
http://open.spotify.com/track/6mt43avikV8g00AXCyOkS1

Ledighet är lika med härlighet!

Skrev inget igår pga första att appen till blogg.se är dem sämsta någonsin! Men också för att jag hade annat för mig. Vi åkte en härlig långt längdskidstur ungefär 23 km och bra tempo, vi hade SOL hela väääääägen! Helt underbart sen har vi varit ute å gått och ätit godis mat och tittat på filmer! Härligt ohyes!
Idag ska vi troligen ta en springtur här i dala skogarna! Var hur länge sen som helst jag sprang blit lite nervös hur sets skall gå?! Hähä
När vi åkte hit Föresten köpte typ ett kg godis i var brownies kakor och choklad doppade oreos! Vi var beroende av dessa chokladdoppade oreos när vi var i Rhodos i höstas och trodde ej dom skulle finnas i Sverige men JO DET GJORDE DOM MUUUUULS! Men sen köpte vi också ben n jerry sandwichen åh den är god men lite för mkt speciellt när man ätit massa godis m.m.
Nej nu är lyxfrulle som gäller!!!ha det

ARG

ÅH jag hatar blogg.se appen.. DEN SUGER skrev ett suveränt inlägg med massa bilder och allt..men den vägrar publicera det utan håller på att säga att det är fel på servern AJA..
Idag drar jag och syster på roadtrip upp till stugan.. VI ska köpa godis, kanske vi köper ny/gamla ben and jerry sandwhichen !! yeaaah älskade den när den fanns förr och nu baaa är den back !!! ÅHH tänk att marabou jordgubb kommer tillbaks igen ÅÅHÅ det kommer bli epic.
Igår höll jag och mina älskade vänner planera in lite grejer i sommar.. Kanske en tatuering , inget sånt här personligt utan bara en cool tema grej liksom!!! EPIC O BALLT längtar satan tills dess.. åh och vi ska gå ut och dansa heeeeela sommaren. WIE
NU ska jag käka lunch efter min LÅNG promenad i SOLEN älskar vädret!

We used to be the luminary ones

Hejåhå idag är det tisdag.. Är det denna dag man ska teaaaasa alla? Hm skulle jag mkt bra vilja veta för har några teasingar på G hellll yeaah!

Idag är det skola som alla andra dagar BARA att idag är en sjuhelsike lååååååång dag.. De enda som är bra med den är att vi har matte(missuppfatta mig inte nu) jag gillar verkligen INTE matte men vi har prov snart så måste jobba så mkt som möjligt blö!! Det bästa med denna vecka är att jag drar till stugan imorgon med syster vilket ska bli as kul!!!! Nice å få låååååång helg mmmmmm

Vi ska iaf ladda upp med världens roadtrip! Massa godis + gryyyyyyym musicoooo , fan vad kul det ska bli! Ska smsa sönder m mohahahahhaha!!

Nej nu ladda för bajs dag

En tråååååkig men rolig dag

tråkig för att jag inte ens hann ut på en promenad dagen till ära.. proppade i mig en semla istället vilket tar emot lite när man inte rört sig ETT dugg.. Aja smällfet kan ju vara hett det med.. HAHA
Iaf ny planer för veckan/helgen är att jag å syster drar upp till stugan på onsdag hehe kommer vara "sjuk"från skolan dessa dagar börjar känna mig lite "sjuk".. Ska bli otroligt mysigt vi ska försöka springa eller åka skidor och äta good mat och goooodis hähä.. som sagt smällfet var ordet.. Dagen och kvällen igår var utmärkt.. Var ju å tränade igår och fick ögongodis måååå jag säääga åh så heeet.. synd bah att han nog tyckte jag var ful och stirrig och dreglande hahaha och nu smällfet som en snygg get. Aja annars gick träningen super och åt god mat och glass till dessert hehe .. JA S.M.Ä.L.L.F.E.T here i coooome hamstrar upp för bikkini säsongen eller nåt?? Det dryga är att jag aldrig är sötsugen NOPE aldrig utan jag är mer jaha okej dom tog fram glass och ett fat till mig får ta då.. Oj dom gjorde en semla till mig jag mår lite illa men dom gjorde en till mig kan inte tacka nej då. USCH liten ångest skulle kännts bättre med en promis men får bli IMORGON hahahaha ska PWa med daddy kanske höhö.
HEJhå¨
HATAR MITT FACE.. runt fult och fetto face

If it's wrong

To let my hands.. Do what they want?!

HAHA taggar till träning.. Inget annat om ni fick för er att jag snackar äckel päckel ha ha ha.

Ja dagen har varit underbar varför undrar ni då? Ja kan bero på att jag byt tjockis jackan mot skinnjacka eller härligt väder eller att vi grillade idag? Ja ni hör ju bättre dag kan liksom inte skapas typ? Gick iaf promis med mam pap och hund HÄRLIGT sedan kom sitter hem och hela familjen samlades och grilla korv med bröd! Mysigt och nu har vi hamnat till den tiden på dagen då jag nu sitter på bussen till träningen!! Har världens tur å ska bli hämtad av far så ska jag köra hem wieeee! Bästa är att jag hinner stressa och inte typ behöver springa till bussen hur nice?! Typ aaas ballt nice !!

Aja nu ska jag hoppa av bussen HEJDÅ

Dålig vän?

Det är en sak jag ALLTID undrar .. Är jag en dålig vän, är jag en dålig syster, är jag en dålig dotter?! Om man frågar får man ju alltid ett ja .. men är det verkligen så? Okej att nån snackar bakom ryggen på en, det gör ALLA och så är det .. Men jag får alltid höra från utomstående att jag ex har sån tur som har sån vän som jag har och vilken tur du har som har en så bra syster m.m. Men det är aldrig nån som säger vilken tur din vän har som har dig! Åh jag har redan sämst självförtroende därför spökar dessa tankar.. Inte blir jag klokare av att tänka så mycket på det.. Samtidigt som jag inte vill vara en usel vän SKIT OCKSÅ.. Aja jag lämnar er med denna tanke hejåhådå

Hähä muminmuggs listan

Mumin

Åh jag älskar allt som har med mumin å göra! Samlar på muminmuggar har dock bara tre.. ÄN..ska ha alla och har tom en "vilken ordning jag ska köpa muggarna" lista, låter kanske knasigt och muppigt och ja det är ju de..men älskar mumin alla avsnitt och ja hur dom pratar det är såååå mysigt!!!

Gick iaf en långpromenad åh hör och häpna SOLEN var med mig!! Blev till och med svettig om ryggen när solen låg på hihi uunderbart!! Våååårkänslooooor. Nu ska vi börja med mat innehavande färskkyckling på potatisbädd mysigt gott!!
Sen köpte mi madre hem en ny juice sort 'päron hallon' smak var det .. Den smaka dock saft .. Vilket iofs är gott men lite tråkigt .. Aja kul med nåt nytt men apelsin juice is the thing liksom hähä..

Aja nu börja med mat!

 

 

Testar å testar

Hade tråkigt så fick för mig att testa massa olika frisyrer kul å testa någe nytt liksom.. Dock kanske inte hår riktigt är min grej... Suger totalt på att fixa eller ens orka lägga tid till frisyrer och sådant.. Jag är så trååååååkig, gjorde iaf en fin frisyr gick fort å fixa också så kanske kan bli lite ändring.. Försöka en finare frisyr en gång i veckan typ HAHAHAHA kommer jag aldrig orka but i will do my best!!

Iaf kollar på sanningen om rödluvan Hahhahahaha den går på tv1000 den verkar ju bra har inte ens hört om denna film?! Höhö.. Ska iaf snart baka bröd lovade mi madre det. Sen måste jag iaf gå ut på en långis behöver LUFT!! Hehe men föret lunch

HEJDÅ

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_193219575.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_193219575.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_193219608.jpg" class="image">

Jag vet ej om jag förstår

Eller om jag ens vill förstå??
Igår så var skolan ultimat och rolig.. Först film sen idrott SJUKT jobbigt vi körde typ cirkelfys men kompis man gjorde armhävning på kompis armar m.m.m.m.m.m. hahahaha FAN kan knappt h¨lla upp armarna för att skriva på computern.. Sedan hade vi iaf psykologi och det är alltid lika kul å intressant!
Sen när jag kom hem var det bara ta igen lite arbeten som jag struntat i hähä.. Men de gick ju halv bra iaf..Sedan tog jag en promenad i vädret?! 5 grader och REGN jodå jag njöt lite bah lite.. OCH SEN hembakad pizza och kolla på inception yeppyepp det var min dag i endast ord..
Idag har jag inga direkta planer mer än att eh äta .. och kanske ta en långis?? Jaja den som lever får se vad denna dag har att erbjuda SI SI
PS. för er som ej vet hur man är när man vaknar 06.15 på lördag(av sig självt)så har ni svaret här

Hejhopp konstig eöst

OKEJ HEJADE PÅ EN gammal kompis och hörde hur otroligt FUL och konstig röst jag har ... FUCK ME

SKA göra en videoblogg nån gång så ska ni få höra HAHA ni kommer dö moha-ha-haaaa

En sådan dag!

En bad everything day idag... FULA KLÄDER FULT HÅR FULT FACE ALLLLLLT ÄÄÄÄR FULT..åh bajsigt värre

Dagen igår var iaf MKT BRA!! Nu är jag friskförklarad och behöver ej sätta foten på sjukhuset!!! En sjukt otrolig känsla! Firade med kexchoklad semla och kyckling ris och currysås!! Mkt trevligt må jag säga! Ååååååh är så stolt över mig själv

Idag; ser dagen ut såhär ..skola, gympa!!!!!wieee
Sedan hem och ba ta't lugnt troligen kolla på film med far och äta gött!!

OJ nu kommer bussen!!!
HEJDÅ

Orange country

Yeah or do you prefere oc haha..
Har lite träningsvärk tror jag.. Är sjukligt trött osså men jag har världens längtan för idag ska man käka kexchoklad såg nämligen att mi padre hade köpt en till mig go fika kanske man ska slå på stort och be om en semla till ikväll hähä typ HALLÅ NYTTIGHET.. Men vem bryr sig ska ändå till sjukan idag lika bra att hamstra upp yeaaaah

Har iaf sovmorgon idag märkte jag bra att jag vakna vid sex och behöver inte åka förän 10 .. Hejå hå har iaf käkat lång frukost och gjort klart mitt hemprov .... Niiiiiiiice or whuuuut?? Hähä nä nu ladda för sjukan och skolan säs

Hejdå

You can't live like this

SLARVMAJA.. Jag vet .. Skulle haft med mig macka till efter träningen men glömde.. TUR jag åt as mkt mellis!! Viktigt viktigt, ska iaf hem å duscha å äta mat nu! Ah yeah

Juste hehehehehehhe hade ju ångest vilken dag jag skulle träna så ja å syster körde en spontanare vilket gick alldeles utmärkt!!!! Fyfanders! Vilket jobbigt pass trodde jag SKULle dö men hur underbart är inte detta liksom?? As bra ledare och ball musik.. Pyramid spinning hette iaf träningen och jag har ju gått på korta intervaller innan och det är jobbigt.. Men detta vara sjukligt jobbigt!!!!!!! As skönt TUR man ej var på box eller liknande också hade
Smällt av..

Aja till intressantare saker, skrev med m imorse och jag kanske var lite väl avslappnad alltså mig själv HÄHÄ, och han verkade inte digga real Julia men då tänkte jag NEHE fyfan skyll dig själv jag har grymmaste humorn å så är det.. Jag tänker inte ändra mig för nån .. Kanske jag är lite väl elak när jag skämtar med folk men jag försöker verkligen vara schystare men jag är dålig på det.. BAAJS

HEJDÅ

On the bus in the sun

MÅSTE BARA dela med mig av min sjukliga besluts ångest... Det är torsdag imorgon.. Och jag ska till sjukhuset så vem vet det jag nu kommer ta upp kanske inte alls blir aktuellt.. Men imorgon brukar jag gå på spinn box med syster och syster ska ej gå.. Så vet ej om jag vill gå på det då.. OM inte Gunhild vill gå.. Men känner ändå att jag istället vill gå på Magnus på fredag istället för att stressa efter sjukan.. Aja vi får se..

Sitter nu iaf på bussen in to the city och det är sol . Idag igen??! Vad har hänt egentligen BRUKAR aldrig vara sol mer än en gång i veckan ... Snacka om lycka med så här många sol dagar!!!!!!!! Uuuuuuuunderbart... Men dock snart kommer väl det läskiga april vädret, sol och värme nästan sommargäster för att sedan dagen därpå vara 1m snö och -20 grader... Längtar INTE .. Men vem vet kanske blir en fin påsk iaf?! Den som lever får se!

Ha de

Friluftsdag

Mysigt mysigt!!! Sovmorgon eller egentligen ledig men ska till Olle med Gunhild och gå promenad å keka lunch ihop alla! Nice

Igår så ordnade jag ihop chili con carne med ris till pappa å mig, sedan tog vi en promenad med vovven och åt kvällsfika.. Sen hade jag svårt att sova IGEN pga sura uppstötningar och illamående... Fattar ej vad det är för fel på mig.. Drygt å ha svårt att sova BAJS

Nu har jag iaf käkat god frulle och ska snart göra iorsning lunchen!! För att sedan åka in med tjejorna
Ha det

Vilken mun..

Håhå vet ni vad jag älskar med grotye?? Ni vet han som sjunger somebody that i used to know, har ni sett videon?? Om inte gör det!!! Ni vet när han tar i mkt i refrängen.. ALLTSÅ HANS MUN håhå säger bah shit vilken mun... Blir typ ja äckligt men sant typ kåt i hans mun... Den är konstigt HET!! Älskar den.. Haha as knas men sån ball brud är jag liksom! Ha ha ha

Nu sitter jag iaf på bussen till skolan och solen skiiiiiner och jag bara älskar livet lite lite lite.. Inte ofta jag erkänner det hähä.. Kanske är det tack vare gotyes heta mun?? Inte vet jag men vi säger så nu helt enkelt.. Inget speciellt bestämt idag mer än skolan sen hem och jåba äckel matte, jobbigt jobbigt jobbigt.. Aja sånt är livet.. Nepp nu ska jag koncentrera mig på att sitta och glo mohahahahhaha

Ha de

Weird feeling

eller bara udda beetende??Lite småskraj för vad som skall ske om detta fortsätter?? Kan det perfekta splittras.. Usch blotta tanken ger mig gåshud.. Tänk om mina små grubblerier stämmer ..Såren kommer aldrig läka.
För att inte bara skrämma upp er med det som snurrar runt i min stackars skalle just nu ska jag berätta hur min dag varit fram till dess konstiga punkt: Skolan gick bra!! Fick mkt skratt..som vanligt!! ÄLSKAR mina vänner, själva "skolan" gick också bra och maten var ju också goooo. Sedan fick vi lyssna på lite intressant föreläsning om kvinnojouren och höra på sanna berättelser om kvinnomisshandel etc. Mkt berikande av kunskap må jag säga! Verkligen otroligt intressant :D Sedan var det dags att ta sig hem och börja med maten vilket fick bli en wok med kassler och massa annat gött vart det osså och nu är vi framme i dagens snurrigheter och julia leaves the builiding now.

Your heart a mess

Guten morgen världen... Sovit gott?? Jo tack .. Oj schizo?? Haha

Dagen igår var alldeles säregen å utmärkt!
Skrev med m och var helt cp som vanligt mkt kul.. Han var iaf tvungen att tycka att aug var rolig moha

Sedan var jag på träning för att sedan käka middag hos syster, vi blev bjudna på en AS GOD korvgryta med ris och sedan glass med bär och chokladsås MUMS!!!!!

Sen tog vi en liten promenad med vovvarna sen körde jag hem och sov!!!

Nu ska jag till skolan ha deeeee

En bra morgon

Haft en mys bra morgon!! Ätit stor frukost framför tv:n med mamma pappa å bror!! Varför framför tvn?! Jooooo för att det är ju Vasaloppet på tv och det är en tradition att spendera frukost framför vasan !! Mysfaktor HUNDRA!!

Dagen igår var lugn och inte så händelserik ... Var på promenad åt och handla och åt och sedan sova.. Men åt iofs pappas sjukligt goda älghamburgare fyvale vad gött!!! Nej nu ska jag måla på ett lager till på naglarna och sen när till tv;n igen

Ha de

BEVIS 2

HEHE jo att jag förstorar allting !! Som inlägget innan sade så skriver jag dumma saker på fyllan.. OCH sedan skriver jag ännu dummare saker när jag är nykter.. Vadå undrar ni då hur kunde det bli sämre?? jo jag ber om ursäkt för de dryga smsen.. som han inte alls tyckte var drygga och inte fattade vad jag snacka om och började ursäkta att han ej hann svara på de.. Men så kan det ju gå.. då BAH OOPS.. hm ja jo vi får väl se om bevisen kommer falla in här step by step .. antar att de kommer bli värre å värre. SÅ ÄR DET
Ha de

Bevis 1

På att jag verkligen är tjej.. Jo när jag fått i mig lite vin så .. Är det bäst att ta telefon ifrån mig annars blir det knasiga sms till ex en kille..ja tyvärr var det så att mina så kallade vänner också i detta läge tvingade på mig att skicka dessa knasiga sms.. Jadå så jag skickar på börjar normalt och han svarar så glatt.. Sen kommer den såkallade bomben och ÅH bajs varför?? Skäms och efter bomben får man Inge svar.. Ska härmed slänga telefon åt helvete.. BAJS hate it!!!

Aja annars var dagen igår mkt trevlig vi var mkt taggade och sen gick musten ur oss och vi vart bajs trötta men kul vare!

Det är sjukt fint vääääder ute.. Undrar om man ska ta en härlig promenad kanske?? Vore lovely :)

Hoppas ni får en bra dag! Puss å puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150595.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150595.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150615.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150615.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150685.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150685.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150719.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150719.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150811.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150825.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3274170/images/2012/pic_192150840.jpg" class="image">

Skola

Sitter här i skolan och väntar på att sötisarna ska vara klara!! Blö
Slutade för typ en halvtimme sen och måste säkert vänta lääääänge till höhö.. Blö!

Nej nu ska jag vara lite socialare hähä

INGEN LIV BILD

HÄHÄ, nope kan ej bjuda på det just nu! Varför? Jo för att jag sitter hos syster vid hennes dator.. Annars brukar det vara mobilbloggning jag sysslar med.. Sjukt bra egentligen där är det ju bah å ta en bild och schlänga upp den och SÅ choff är den där.. Yeah
Igår; Var jag och tränade med syster , vart spinn box as i said.. MKT KUL och as tungt.. vart bajs trött.. men det var ju iofs väldigt skönt.. Sedan åkte vi hem och duscha och åt lyxfika! Så mysigt .. Vi satt och varvade när i en timme HUR nice som helst..
Dagen; Nu till skolan för att sedan åka hem till Olivia och ha vin och mat och mys kväll! Kommer bli trevligt..sen får vi se hur det slutar HÄHÄ..Kanske det slutar med tre glada tjejer påväg ut mot STOR heter HAHA ..MUPPIGT
NEPP nu mot att fixa siig.. hadet
image description

Jemen

Happ spinn box idag.. Synd att spinning ledaren har vik... BAJS VILL GÅ PÅ Magnus på fredag istället.. Men då
Ska jag ha vin kväll med tjejorna haha.. Bajs att jag missar hans pass men får gå på söndag istället hähä.. Aja ber till gudarna att denna spinning ledare når upp till bra nivån iaf annars DÖR JAG.. Jag hatar egentligen spinning så därför vill jag ha den riktiga ledaren för han fick mig att gilla att spinna haha.. Aja we Will see nuuuuu skola hejhå

RSS 2.0